Thijs zoekt een Huurwoning in Delft

Thijs zoekt: Een Huurwoning in Delft

  • Huurwoning
  • Min. 6 m2
  • Man
  • 13 Per direct

Mijn naam is Thijs, een jonge man van 23 uit Bakel. Ik ben afgestudeerd aan de hbo-opleiding Mechatronica en werk momenteel een jaar en een beetje als consultant. Echter ben ik van plan mijn studentenleven weer op te pakken. Aankomend jaar ga ik beginnen aan de premaster voor Systems and Control en daarvoor ben ik op zoek ben naar een kamer.

Ik ben een sociale en actieve persoonlijkheid die graag in beweging is. In mijn vrije tijd geniet ik van het drinken van een biertje met vrienden in de kroeg en het bezoeken van feesten. Ik ben echter ook een serieuze student en werk hard om mijn (academische) doelen te bereiken.

Daarnaast ben ik ook een avontuurlijk persoon. Ik heb een half jaar op Kreta gestudeerd en daar veel nieuwe ervaringen opgedaan. Hierdoor ben ik in staat om me snel aan te passen aan nieuwe situaties en om te gaan met verschillende mensen en culturen.

Ik zoek een kamer waar ik me comfortabel voel en waar ik een rustige studieomgeving heb. Ik hoop een huis te vinden waar de juiste balans tussen gezelligheid en rust heerst.

Als je nog vragen heeft of meer informatie wilt, kunt je gerust contact met me opnemen. Ik kijk uit naar je reactie.

Algemene informatie: Thijs
  Man, 24 jaar