Waar kan ik opletten tijdens een bezichtiging van een Huurwoning in Delft?

Ga je binnenkort naar een bezichtiging van een Huurwoning in Delft die aangeboden wordt op HuurwoningDelft ? Leuk! Hieronder lees je waarop je kunt letten tijdens deze bezichtiging van de Huurwoning in Delft.

Kan je al je spullen kwijt in de Huurwoning? Mag je wijzigingen in de Huurwoning aanbrengen, zoals de muren verven? Waar kan je je fiets stallen? Indien je een auto hebt kan een parkeerplek of een parkeervergunning handig zijn.
Mag je foto’s maken tijdens de bezichtiging van de Huurwoning in Delft?

Zijn er huisgenoten? Voldoet de Huurwoning voldoende aan je verwachtingen? Hoe kan je de Huurwoning inrichten? Wat zijn de afmetingen van de Huurwoning (alvast voor de inrichting) ;) ? Kan je ook spullen overnemen van de vertrekkende huurder?

Zijn er voorzieningen in de wijk die van belang zijn voor jou? (supermarkt, postkantoor, fitness, etc. ) Zijn er aansluitingen van het openbaar vervoer in de buurt van de Huurwoning in Delft? Past de sfeer van de wijk en levensstijl van de bewoners bij je? Hoe ligt de eventuele buitenruimte (tuin, balkon, terras) ten opzichte van de zon? Hoe ziet de Huurwoning er aan de buitenkant uit? Is de buitenkant van de Huurwoning goed onderhouden?

Alle veelgestelde vragen